Slobodni kapaciteti

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Opšte informacije

Sa iskrenom željom da izađemo u susret potrebama starije populacije i vođeni teškoćama koje smo sami imali pri pokušaju da pojedinim članovima svojih porodica obezbedimo adekvatnu negu – odlučili smo da objedinimo svoja iskustva i da se držimo onih standarda koje želimo za svoje najbliže. Osnovne usluge podrazumevaju pomoć u svakodnevnom životu, od održavanja lične higijene do održavanja higijene prostora. Obezbeđujemo visok kvalitet usluga: smeštaj, ishrana, lečenje i medicinska nega, lična higijena i higijena prostora i dr.

Nekada prvi privatni Hotel za stare osobe na našim prostorima a sada licencirani Dom za pokretna i nepokretna lica, nudi svojim korisnicima vrhunsku negu, zdravstvenu zaštitu i komfor po vrlo povoljnim uslovima u luksuzno opremljenom objektu, koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti.

 Mi naš posao obavljamo s ljubavlju i puno pažnje,
da se Vaši najmiliji osećaju prijatno kao kod svoje kuće.
Dom Sveti Georgije je prvenstveno njihov dom, a onda dom za stare.

Sobe u Domu za stare


Sa ukupno 28 soba na tri sprata, kako dvokrevetnih tako i jednokrevetnih, kao i apartmana za dve ili tri osobe, namenjenih bračnim parovima, nudimo dovoljno mesta u našem Domu za prijatan boravak i život naših najstarijih.

Sve sobe su sa kupatilom sa tuš kabinom, kao i ugrađenim rukohvatima za lakše korišćenje osobama ograničene pokretljivosti. Podovi su od neklizajućeg materijala koji se lako održava.
Širina hodnika kao i vrata je prilagođena korisnicima invalidskih kolica, a ugrađeni bešumni lift omogućava laku komunikaciju između svih nivoa objekta.

Na prvom spratu je 6 apartmana za pokretne bračne parove, od toga su tri sa čajnom kuhinjom.

Na drugom i trećem spratu je ambulanta dežurne sestre kao i po 10 dvokrevetnih soba sa hidrauličnim medicinskim krevetima za nepokretne korisnike usluga doma.

Sve sobe imaju plakare za odlaganje ličnih stvari, mobilne komode sa sklopivim stočićem, tasterom za pozivanje medicinske sestre ili negovateljice, direktnu telefonsku liniju, televizor sa kablovskim programom.

Pokretni i ograničeno pokretni pacijenti lako mogu doći do balkona na drugom i trećem spratu gde se mogu odmarati na svežem vazduhu i suncu, kao i do dvorišta sa malim bazenom i fontanom, u kom se nalazi i crkva.

Usluge i sadržaj

 • Agregat za struju
 • Apartmani
 • Bašta
 • Društveni život
 • Intezivna nega
 • Klima
 • Licenca
 • Lift
 • Medicniska nega
 • Sanitet
 • Soba za rehabilitaciju
 • Sobe
 • Telephone
 • TV
 • Video nadzor
 • WiFi

Usluge i sadržaj

Medicinsko osoblje


Svi korisnici smešteni u Domu za strare "Sveti Georgije" u potpunosti su zbrinuti i nalaze se pod stalnim medicinskim nadzorom kao i kontrolom našeg osoblja 24 sata dnevno.
Za brigu o Vašim svakodnevnim aktivnostima i socijalnom životu, za brigu o zdravlju – podršku u borbi protiv bolesti zadužen je naš stručni tim koji čine:
* Lekari: dr Andrić (opšta praksa), dr Delibašić (neuropsihijatar)
* Fizioterapeut, Medicinske sestre sa iskustvom, Socijalni radnici.

Ukoliko se kod pojedinih korisnika ukaže potreba, ili oni za to izraze posebnu želju, postoji mogućnost organizovanja dodatnih medicinskih i specijalističkih pregleda naših lekara saradnika.Maksimalna pažnja je usmerena ka svakom pojedincu. Ljubazno, stručno i specijalizovano osoblje brine o Vašem zdravlju, vodeći pri tom računa ne samo o vitalnim funkcijama, već i o ishrani, higijeni, psihičkom stanju i raspoloženju.

Ishrana


Pored obezbedjenog odgovarajućeg osoblja, druga važna stvar je hrana koja je prilagodjena svakom korisniku po na osob, vrstom i količinom, i svodi se na tri zdrava obroka u dovoljnim količinama i užinama u kojima se mogu naći sve vrste voća, kompota, sutlijaša, domaćih laganih torti, kolača i peciva bez aditiva. Kafe, sokovi i čajevi se služe prema ustaljenoj šemi i potrebama korisnika svakodnevno i više puta u toku dana. Za korisnike čija dijagnoza i zdravstveno stanje to zahteva pripremaju se posebni obroci organizovani pod posebnim režimom.

Trenutno nema recenzija za ovaj objekat