Slobodni kapaciteti

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Opšte informacije

Koliko god se trudimo da izbegnemo smeštanje naših najbližih u starački dom, u slučajevima poput šloga, preloma kuka ili demencije, to se često ispostavi kao jedina razumna opcija. Zbog modernog, ubrzanog načina života, takve situacije više nego ikada otežavaju normalno funkcionisanje porodice. To su uglavnom trenuci kada shvatimo i konačno prelomimo da je smeštanje u dom verovatno najbolja prilika da naša draga osoba dostojanstveno i pristojno provede ostatak svog života.Dom za stara lica „Vila Sveti Nikola“, smešten u mirnoj Borči, u Beogradu, nudi najkvalietnije usluge i smeštaj, medicinsku i socijalnu zaštitu, kao i raznovrsne aktivnosti za naše stanare.

Dom za stare u Beogradu „Vila Sveti Nikola“ pruža nov i luksuzan, a prevashodno komforan i bezbedan životni prostor. Građen je tako da se vodilo računa o nameni svake prostorije koja će biti na usluzi našim korisnicima, a specifično je opremljen baš za potrebe lica sa oslabljenim zdravljem i sposobnostima.
Starački dom „Vila Sveti Nikola“ svojim stanarima nudi sobe od kojih svaka poseduje luksuzan nameštaj, kao i sopstveno kupatilo koje je kompletno opremljeno, kako za pokretne tako i za polupokretne ili nepokretne osobe.
Kada zavirite u naše prostorije, primetićete da smo se trudili da svaki komad nameštaja i dekoracija doprinesu utisku topline kućnog doma i kućne atmosfere.
Takođe, u sobama i kupatilima se nalazi i poseban SOS alarm, pa naši korisnici mogu u svakom trenutku da pozovu sestre i negovateljice, koje su neprestano na usluzi 24 sata.
Napomenućemo i da prostorije u staračkom domu poseduju podno grejanje, kao i podno hlađenje najnovije tehnologije.

Naš moto i cilj jeste da svim korisnicima omogućimo profesionalne i najkvalitetnije usluge iz oblasti ne samo socijalne nego i zdravstvene zaštite. Zato je dom „Vila Sveti Nikola“ potpuno opremljen modernom medicinskom tehnikom i pomagalima.
Po dolasku u dom za stara lica „Vila Sveti Nikola“, osoba se podvrgava detaljnoj evaluaciji zdravstvenog stanja. Stanje osobe se pažljivo prati tokom čitavog boravka u domu, zahvaljujući obezbeđenom dvadesetčetvoročasovnom nadzoru medicinskog osoblja.
Medicinske usluge koje pružamo u samom domu obuhvataju: davanje terapije, pregled lekara, primanje infuzije, previjanje, kao i sve vrste aplikovanja lekova.

U naše medicinske usluge spadaju:
– 24h medicinskog nadzora
– redovne zdravstvene kontrole (merenje pritiska, šećera u krvi, laboratorijske analize)
– redovno davanje propisane terapije
– pregled lekara opšte prakse, dijagnostika i lečenje pacijenata
– upućivanje lekaru specijalisti po indikacijama
– intravenska i parenteralna terapija
– obrada dekubatilnih rana
– usluge fizioterapeuta po zahtevu
– mogućnost prevoženja sanitetskim vozilom
– specifične intervencije, kao što su menjanje katetera
– stavljanje klizme
– pomoć u održavanju lične higijene, manikir i pedikir

Usluge i sadržaj

 • Agregat za struju
 • Apartmani
 • Bašta
 • Društveni život
 • Intezivna nega
 • Klima
 • Licenca
 • Medicniska nega
 • Restoran
 • Soba za rehabilitaciju
 • Sobe
 • Telephone
 • TV
 • Video nadzor
 • WiFi

Usluge i sadržaj

Naš moto je da svim korisnicima pružimo visokoprofesionalne i kvalitetne usluge, iz oblasti sovijalne i zdravstvene zaštite profesionalnom brigom, naše brižno birano osoblje pruža osećaj sigurnosti i dostojanstvenost življenja, kao u vlastitom domu.

Medicinske usluge koje pružamo u samom domu, podrazumevaju davanje terapije, pregled lekara, primanje infuzije, previjanje i sve vrste aplikovanja lekova.

U medicinske usluge našeg doma možemo ubrojati:

- 24h medicinski nadzor
- kontrola krvnog pritiska
- merenje šećera u krvi
- redovno davanje propisane terapije
- pregled lekara opšte prakse
- intravensku i parenteralnu terapiju
- obrada dekubitalnih rana
- usluge fizioterapeuta po zahtevu
- mogućnost prevoženja sanitetskim vozilom

U ostale usluge spada:

- manikir
- pedikir
- frizer

Trenutno nema recenzija za ovaj objekat