Slobodni kapaciteti

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Opšte informacije

Dom Sunce se nalazi u mirnom delu Železnika, na 15 ari ravnog placa koji krasi dvorište uređeno za uživanje, opuštanje i druženje naših korisnika.
Kapacitet naše porodične vile je 22 korisnika, koji na raspolaganju imaju potpuno opremljene dvokrevetne i trokrevetne sobe sa televizorim iaklimatizovane. Kupatila su komforna i prilagođena potrebama svih korisnika od pokretnih do onih sa smanjenom pokretljivošću. Pored spavaćih soba, dom ima i dnevni boravak, ambulantu, kuhinju, zajedničku trpezariju, galeriju i vešeraj.

Uvek se trudimo da boravak naših korisnika u domu Sunce bude kao i naš naziv, vedar i veseo, te zbog toga za sve organizujemo posebno osmišljene letnje pozornice, ali i proslave rođendana, Nove Godine i slava. Nedaleko od doma se nalazi čuveni izvor „Sveta Petka“ sa osveštanom lekovitom vodom i lep krajolik pogodan za šetnju.

U okruženju doma je široka i pristupačna ulica, gde možete ostaviti auto prilikom posete vašim najdražima o kojima brinemo. Izuzetna usluga po veoma pristupačnim cenama.

Osmeh i ljubaznost su naša svakodnevica

Toplina ljudskog osmeha i iskrena želja da o nekome brinemo često mogu biti terapija podjednako efikasna kao i tradicionalna medicina. Naše visoko stručno osoblje brine o svakom detalju i vodi računa o svemu što je potrebno da bi se naši korisnici osećali sigurno, dostojanstveno, zdravo i veselo.

Broj licence 212, važeća od 29.11.2016.
Rešenje 022-02-00411-2016-19 dobijeno od strane Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike

Usluge i sadržaj

 • Apartmani
 • Bašta
 • Društveni život
 • Intezivna nega
 • Klima
 • Licenca
 • Medicniska nega
 • Soba za rehabilitaciju
 • Sobe
 • Telephone
 • TV
 • Video nadzor
 • WiFi

Usluge i sadržaj

Transport do vas i nazad

Najbitnije nam je da se svi naši korisnici osećaju prijatno i slobodno. Svaka želja i molba su nam važne, i zato, sve koji žele da odu u posetu vama ili nekom od rođaka i prijatelja, sa zadovoljstvom vozimo i u dogovoreno vreme vraćamo nazad u našu vilu. Vozilo je adaptirano za transport lica sa invaliditetom i posebnim potrebama.

Ishrana je najvažnija

Pažljivo kreiramo menije za svakog od naših korisnika, uz konsultacije sa stručnjacima. Svaki obrok biće baš ono što je vašim najmilijima potrebno da se osećaju dobro, budu zdraviji i uživaju u ukusu hrane. Dnevni meni sadrži 5 obroka, 3 glavna obroka i dve užine, a tu smo da ulepšamo čitanje, boravak u bašti ili u svojoj sobi kafom, čajem ili osvežavajućim sokom.

Stručno osoblje uvek na usluzi

Naš brižni tim čine i stručna lica koja misle o različitim aspektima onoga što je neophodno da vaši najmiliji budu zdravi i srećni. Uvek na raspolaganju svim našim korisnicima su doktor, medicinska sestra, negovatelji,higijeničar, socijalni radnik i po potrebi stomatolog. Za sve naše korisnike kojima je potrebno nešto van ovih okvira, svakako da ćemo organizovati i učiniti sve da dobiju potpunu i najbolju moguću negu i pažnju. Na poziv će doći frizer, kozmetičar, maser, kao i brica, ortoped, psiholog ili ko god da je našim korisnicima potreban.

Zabavni program u domu

Uvek se trudimo da našim korisnicima ulepšamo svaki dan i boravak učinimo ugodnim na što više nivoa. Zbog toga, pažljivo pravimo mesečne zabavne programe u kojima svi mogu da uživaju u poetskim večerima, prolećnim pozornicama i predstavama, muzičkim večerima, društvenim igrama, igrankama i drugim sadržajima koji će zasigurno ostati u pamćenju svih nas.

Stomatolog dolazi kod nas

Naši korisnici ne moraju da odlaze na stomatološke preglede, čekaju u redovima i na intervenciju. Naš stomatolog će brinuti o njihovom oralnom zdravlju i biti na raspolaganju kada god je to potrebno. Brinemo o tome šta će nasmejati vaše najmilije, ali i o tome da njihov osmeh bude što lepši.

Trenutno nema recenzija za ovaj objekat