Slobodni kapaciteti

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Opšte informacije

Za Vaš mirniji život, Dom za stara lica Lara, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.

Predstavljamo Vam luksuzni dom za stara lica u Beogradu-Lara,otvoren u proleće 2013. godine na osnovu rešenja Ministarstva rada i socijalne politike broj 022-02-0025/2013-19 od 17.05.2013. Dom za stare se nalazi u mirnom delu Beograda, na Voždovcu, u podnožju Avale, uz spomen park Jajinci. Staracki dom Lara je moderne i atraktivne arhitekture, a unutrašnjost doma omogućava prijateljsku i porodičnu atmosferu. Sagrađen je od visokokvalitetnih materijala, koji Vam obezbeđuju toplinu zimi, a prijatnu temperaturu za boravak leti. Starački dom Lara nije zamišljen kao bolnička ustanova, već kao Vaš novi dom koji se ne razlikuje po udobnosti od Vašeg doma, a pruža Vam mogućnost da se opustite i ne razmišljate o svakodnevnim obavezama oko ishrane, higijene i održavanja čistoće kuće. Brigu o Vašim lekovima i terapiji prepustite nama, a dosadašnji dani koje ste provodili sami, pretvoriće se u lepo druženje i razgovor sa osobljem i ostalim korisnicima doma.

Želja nam je da se Vaš fizički, intelektualni i socijalni život unapredi, pa smo zato tu za Vas. U prijatnom okruženju, uz pratnju ljubaznog osoblja, želimo da se korisnici u domu za stare Lara osećaju bezbedno, zadovoljno i srećno.

Posetite nas!

Usluge i sadržaj

 • Agregat za struju
 • Apartmani
 • Bašta
 • Društveni život
 • Intezivna nega
 • Klima
 • Licenca
 • Medicniska nega
 • Sanitet
 • Soba za rehabilitaciju
 • Sobe
 • Telephone
 • TV
 • WiFi

Usluge i sadržaj

Stručno osoblje u domu za stara lica

Za Vaš mirniji život, Dom za stara lica Lara, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja i šetnje. Po Vašoj želji, obroke koje imate u toku dana, mogu Vam biti posluženi u Vašoj sobi ili na terasi.

Za Vaš mirniji život, Dom za negu starih lica Lara, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja i šetnje. Po Vašoj želji, obroke koje imate u toku dana, mogu Vam biti posluženi u Vašoj sobi ili na terasi. Pored svakodnevnuih medicinskih usluga Dom za stara lica Lara na određeni vremenski period, na Vaš zahtev ili ukoliko se stvori iznenadna potreba, nudi analize krvi, EKG i pregled lekara specijaliste.

Udoban i luksuzan smeštaj u staračkom domu

Staracki dom Lara nudi nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom za stare je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, vrlo prostrane, svetle, udobno nameštene za prijatan boravak u njima, sa mogućnošću unošenja sitnijih delova nameštaja iz Vaše kuće, kako bi Vaš boravak bio još prijatniji. Starački dom Lara je omogućio da svaka soba ima privatno, kompletno opremljeno kupatilo, koje je prilagođeno kako za pokretne, tako i za polupokretne i nepokretne osobe. Sobe u domu za stare Lara imaju i lepe, velike terase sa kojih se prostire prelep pogled na grad. U sobama,kao i u kupatilu su postavljeni SOS tasteri, kako bi korisnici u svakom trenutku mogli da potraže pomoć osoblja, u slučaju da je potrebna. Svaka soba sadrži klima uredjaj,LCD, kablovsku televiziju i telefonsku liniju.

Prijatan i kvalitetan život

Tim koji radi u starackom domu Lara je spreman da Vam u svakom trenutku obezbedi što prijatniji i kvalitetniji život.Staracki dom Lara nudi 24h nadzora nad svakim korisnikom doma, radi Vaše lične sigurnosti i mogućnosti da se opustite i uživate u predstojećim godinama života kod nas. Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima će učiniti da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za stara lica Lara, zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine itd.), izrađivanja raznih predmeta, štrikanja, veza. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku,uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija

Trenutno nema recenzija za ovaj objekat