Slobodni kapaciteti

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Opšte informacije

Dom za stara lica “KOSTIĆ” nudi udoban i luksuzan smeštaj, svima koji žele da provedu trće doba u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Dom radi na osnovu rešenja Ministarstva rada i socijalne politike 022-02-28/2012-05Dom za negu starih lica “KOSTIĆ” nalazi u mirnom delu Beograda, sa prelepim pogledom na grad. Moderne i atraktivne arhitekture, a unutrašnjost doma odaje prijateljsku i porodičnu atmosferu. Objekat, prema prostoru i opremi, pripada kategoriji visokog standarda. Namenjen je smeštaju pokretnih, polupokretnih i nepoktretnih korisnika, kao i dementnih lica.

Pored svakodnevnih medicinskih usluga Dom za negu starih Kostić, na zahtev korisnika ili ukoliko se ukaže potreba, nudi laboratorijske analize, EKG i pregled lekara specijaliste. Akcenat stavljamo na ličnu higijenu korisnika, kao i na higijenu prostora u kome korisnici borave.
Naš cilj je da svakom korisniku obezbedimo ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost. Kontinuirano podstičemo očuvanje socijalnih kontakata sa porodicom i prijateljima korisnika, što je od izuzetne važnosti. Takođe pružamo podršku emocionalnim psihološkim teškoćama uz optimalno uvažavanje individualnih razlika.

Dom za stare”KOSTIĆ” je dom hotelskog tipa sa liftom. Poseduje više jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Sobe su vrlo prostrane, svetle, udobno nameštene za prijatan boravak u njima. Trenutni kapacitet doma je 50 mesta, ali u planu je proširenje kapaciteta.Usluge domskog smeštaja podrazumevaju smeštaj, ishranu, negu, zdravstvenu zaštitu i rehabilitaciju, usluge socijalnog rada, kulturno zabavne, okupacione i rekreativne aktivnosti, usluge frizera, pedikir…..

Starački dom Kostić zamišljen je kao Vaš novi dom koji se ne razlikuje po udobnosti od Vašeg doma, a pruža mogućnost da se opustite i ne razmišljate o svakodnevnim obavezama. Brigu o Vašim lekovima i terapiji prepustite nama, a dosadašnji dani koje ste provodili sami, pretvoriće se u lepo druženje i razgovor sa osobljem doma i ostalim korisnicima.

Objekat raspolaže sa prostorom za dnevni boravak, trpezarijom, kuhinjom, ordinacijom, dvorište, terase ispred svake sobe sa kojih se prostire prelep pogled na grad.

U ulaznom, prostranom holu doma za negu starih lica, postavljene su garniture za sedenje i odmor, za susrete i druženje sa porodicom, prijateljima i ostalim korisnicima doma, u svako doba dana, ne remeteći mir ostalih stanara.

Check-in time

14:00

Check-out time

11:00

Usluge i sadržaj

 • Apartmani
 • Bašta
 • Društveni život
 • Intezivna nega
 • Klima
 • Licenca
 • Medicniska nega
 • Soba za rehabilitaciju
 • Sobe
 • Telephone
 • TV
 • WiFi

Usluge i sadržaj

Ishrana

Dom poseduje sopstvenu kuhinju za pripremu obroka , 3 glavna obroka i dve užine. Obroci se isključivo pripremaju od svežih namirnica čija se nabavka vrši svakodnevno. Za dijabetičare i pacijente sa posebnim potrebama moguće je pripremanje odgovarajućih obroka po savetima nutricioniste.
Ishrana korisnika u domu za stare je izbalansirana i prilagođena potrebama korisnika. Pored glavnih obroka zastupljen je svakodnevni voćni obrok a korisnicima su tokom celog dana po želji dostupni kafa i čaj.

Društveni život

Društveni život korisnika našeg doma zauzima značajno mesto. Osnovni cilj rada je udobnost korisnika, a druženje sa ostalim korisnicima i osobljem će učiniti da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Program u domu zasnovan je na svakodnevnom druženju, čitanju knjiga, čitanju dnevne štampe, igranju društvenih igara (šah, karte, domine.....). U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama korisnici doma mogu uživati u gledanju omiljenog televizijskog programa. Veliki prostor u objektu pruža mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede dan.

U dogovoru sa korisnicima organizujemo izlete u prirodu, brojne događaje kao što su proslave rođendana, obeležavanje značajnih datuma, proslava praznika.....Po želji korisnika organizujemo posete folklorne grupe "GALEB".

 

Trenutno nema recenzija za ovaj objekat