Slobodni kapaciteti

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Opšte informacije

Ustanova za smeštaj i negu starih lica Nacionalni Dom je OAZA za nastavak života koja nije klasičan Dom, već Vaša proširena porodica u kojoj Vi postajete njen član. Novosagrađeni objekat uređen je u skladu sa potrebama osoba trećeg doba i bez ijednog stepenika je kao prijatna celina hotelskog tipa,a sve je podređeno toplini prijatnog boravka i lakog korišćenja usluga i sadržaja tokom boravka u njemu.

Nalazimo se na obroncima rezervata prirode Deliblatske Peščare, na sopstvenom uređenom parku u naseljenom mestu Vladimirovac, na svega 39 kilometara od Beograda prema Vršcu.Okruženje ovog Doma je oaza mira sa sopstvenim uređenim parkom i šetalištima, u kojoj posebna mikro klima čini od ovog mesta vazdušnu banju.

Objekat ispunjava sve uslove u pogledu prostora i opreme za pružanje usluga domskog smeštaja. Sastoji se od prizemne zgrade bez ijednog stepenika, prostorije su međusobno povezane u jednu prijatnu, funkcionalnu sredinu hotelskog tipa u kojoj je sve podređeno toplini prijatnog boravka u njemu.
Okruzenje ovod goma je oaza mira sa sopstvenim uredjenim parkom I setalistima povrsine 1 hektar, u kojoj posebna mikro klima cini od ovog mesta vazdusnu banju.

Urađenje objekta ove ustanove je u skladu sa standardima najviseg nivoa za pruzanje usluge smestaja I nege starih lica i sve je podređeno toplini prijatnog i udobnog boravka i lakog korišćenja usluga i sadržaja tokom boravka u njoj.

Objekat doma je prizeman zgrada bez ijednog stepenika povrsine 2600m2. Sve prostorije I prostori medjusobno su funkcionalno povezani centralnim hodnikom duzine 80m I sirine 2m u jednu celinu. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sa sopstvenim kupatilima, opremljene televizorima, telefonima, interfonima, te ostalim potrebnim namestajem I opremom.

Korisnicima su pored soba na raspolaganju I sala za dnevni boravak povrsine 455m2, trpezarija povrsine 220m2, prostorije za medicinske intervnecije, prostorije za fizioterapeuta, frizera, pedikira-manikira, I jos 12 pomocnih prostora I prostorija, te park, pokrivena I otvorena terasa.

Kontakt informacije

 

Usluge i sadržaj

  • Apartmani
  • Bašta
  • Društveni život
  • Intezivna nega
  • Klima
  • Licenca
  • Medicniska nega
  • Soba za rehabilitaciju
  • Sobe
  • Telephone
  • TV
  • WiFi

Usluge i sadržaj

BESPLATAN PREVOZ

Obezbeđujemo pratnju i prevoz na lekarske preglede, kontrolne preglede, laboratorije, prevoz do drugih institucija i organizacija

 

NACIONALNI DOM

Iskustvo od 12 godina, 45 zaposlenih i tim lekara konsultanata su dobra osnova da ćemo vam udahnuti hrabrost da živite spokojno i dostojanstveno.

 

BRIGA O KORISNICIMA

Pružanje usluga svim korisnicima u vidu zdrastvene nege, medicinske pomoći i konstantnog medicinskog nadzora 24 sata, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini.

 

DNEVNE AKTIVNOSTI

Veliku pažnju posvećujemo osmišljavanju i organizovanju aktivnosti u cilju što kvalitetnijeg života naših korisnika.

 

LICENCA

Naš Dom je ponosni vlasnik Licence za rad kao i svih potrebnih dozvola dodeljenih od strane nadležnog Ministarstva.

STRUČNO OSOBLJE

Svi naši zaposleni su obučeni, licencirani i stručni kadar koji kontinuirano podiže kvalitet usluga koji se pruža korisnicima.

Trenutno nema recenzija za ovaj objekat